Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد؛ مطرح کرد: اضافه کاری مازاد بر ساعت کاری متداول کارگران برای تامین نیازهای معیشتی، زمینه ساز آسیب های اجتماعی است.

 به گزار شایران آنلاین ، میثم مداحی در کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی که ویژه یاریگران کار و تولید، مسئولین خانه های بهداشت وکارشناسان بهداشت حرفه ای برگزار شد؛ ضمن خیر مقدم به اعضای حاضر در جلسه گفت: یکی از مسائلی که جوامع بشری درحال حاضر با آن مواجه است تعریف نیازهای جدید برای خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وقتی نیازهای جدیدی برای خانواده ایجاد می شود همت و وقت زیادی از اعضای خانواده برای رفع این نیازها باید مصروف شود ادامه داد: در جامعه کارگری یک کارگر برای تامین نیازهای خانواده اش، بعضاً روزانه دوازده ساعت به صورت فرسایشی کار می کند و همین امر زمینه ساز ایجاد انواع آسیب های اجتماعی و تمایل افراد به سمت مواد مخدر است که بنیان خانواده های کارگری را تهدید می کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همچنین با اشاره به نقش خانه های بهداشت کارگری در حفظ و ارتقای سلامت کارگران گفت: بهگرهای واحدهای اقتصادی باید حلقه واسط بین کارگران و کارفرمایان باشند.

وی تصریح کرد: بهگرهای واحدهای اقتصادی به عنوان نقش واسط و تعدیل گر بین کارگر و کارفرما می بایست از طرفی برای بهبود و ارتقای سلامت روحی و فضای کاری کارگران و از طرفی نیز در ارتقای بهره وری و سرعت انجام کار در واحدهای اقتصادی نقش آفرینی کنند.

مهدی کریمی مدیر اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه اظهار داشت: آموزش پیشگیری از آسیب های اجتماعی و سبک زندگی سالم ویژه کارگران واحدهای اقتصادی کشور در دوبخش کارگاه های 50 تا 500 نفر توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای و کارگاه های 20 تا 50 نفر توسط یاریگران زندگی (بهگران) انجام می شود.

وی همچنین گفت: مباحث ایمنی و سلامت دو بال مهم برای بهبود کیفیت انجام کار و بهره وری بیشتر کارگران در واحدهای اقتصادی است.

دکتر مرتضی اسفندیاری مشاور سلامت خانواده ، پیشگیری از اعتیاد و روانشناس به عنوان مدرس این دوره به ارائه مباحث آموزشی در زمینه مهارت های زندگی، معرفی چهارمدل خانواده، آموزش مهارت های نه گفتن، ارائه روش ها و راه کارهای پیشگیری از اعتیاد روش های ترک آن پرداخت.

کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد وآسیب های اجتماعی به مناسبت هفته مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر توسط حوزه مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی ویژه یاریگران زندگی در محیط کار و تولید و کارشناسان بهداشت حرفه ای واحدهای اقتصادی  در محل سالن شهید بهشتی این اداره کل برگزار شد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کار و رفاه اجتماعی واحدهای اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان تهران؛ ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: درمسیر تحول و تعالی و با اجرای برنامه‌های عملیاتی در دادگستری استان تهران ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان کاهش ۲۴ درصدی داشته است.

نیکوکار تصریح کرد: با پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در جهت برگزاری شورای اجتماعی پیشگیری شهرستان‌ها، شهرستان بهارستان با اجرایی کردن مصوبات جلسات برگزار شده موفق به کاهش ورودی پرونده‌های طلاق توافقی به میزان بیش از ۲۴ درصد شده است.

وی افزود: اقدامات دادگستری بهارستان در راستای اهداف پیشگیرانه، موجب کاهش ورودی پرونده در ۷ اتهام از ۱۰ اتهام اول آن و همچنین تقلیل ورودی پرونده در ۵ حوزه تصرف عدوانی، طلاق توافقی، حوزه مواد مخدر، ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از تصادفات رانندگی و سرقت مستوجب تعزیر شده است.

نیکوکار گفت: سازگاری میان زوجین نیازمند کسب مهارت‌های لازم به وسیله آموزش است تا با کمک آن بتوان یک زندگی با کیفیت مطلوب را تجربه کرد؛ زیرا خوب زندگی کردن یک مهارت اکتسابی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تاکید کرد: طلاق تنها راه حل برای پایان دادن به اختلافات نیست و این اصل باید تا حد ممکن به شکل کم و محدود مورد استفاده قرار گیرد و تا جایی که امکان دارد به‌عنوان آخرین گزینه مطرح شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند